AVAREM Kft.

Cím: H-2040 Budaörs Gyár u. 2. Telefon: +36-30-222-2229 Fax: +36-23-344-918 E-mail: info@avarem.eu

 

Tevékenységek

 

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00733 azonosító számú pályázat keretében megvalósításra került az Avarem Kft Mezőkovácsház-i telephelyén a „Vállalatirányítási rendszer fejlesztés az Avarem Kft.-nél Mezőkovácsházán” című projekt.

A Kormány célul tűzte ki, hogy a hazai kevésbé fejlett régiókban (Közép-Dunántúli régió, Nyugat-Dunántúli régió, Dél-Dunántúli régió, Észak-Magyarországi régió, Észak-Alföldi régió, Dél-Alföldi régió) (is) működő KKV-k hatékonyságának és jövedelemtermelő képességének infokommunikációs megoldásokkal történő erősítésének támogatására teremtsen lehetőséget, valamennyi gazdasági szektorban hogy a hazai vállalkozások infokommunikációs megoldásokkal és szolgáltatásokkal való ellátottságának javítása megvalósulhasson és azon keresztül létrejöhessen a működési hatékonyság és versenyképesség fokozása.

Ennek keretén belül – az Avarem Kft-nél fejlesztésre került Felhőalapú szolgáltatások bevezetésének szakmai megvalósításhoz kapcsolódó vállalati CRM értékesítési beszerzés logisztikai terület fejlesztése, munkafolyamat irányítás és szolgáltatásmanagement kialakítása.

A projekt vissza nem térítendő támogatásának finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból valósult meg.

A Támogatás intenzitása: 35 %

Vissza nem térítendő támogatás összege: 3 591 000 Ft.

Visszatérítendő hitel összege: 5 643 000 Ft.

A Projekt megvalósításának kezdete: 2020.08.03.

A Projekt fizikai befejezésének napja: 2022.04.28.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vállalkozásunk a Magyar Állam / Pénzügyminisztérium támogatásával 55%-os támogatási intenzitású projektet valósított meg "Eszközberuházás az AVAREM Kft-nél" címen.

A projekt keretében vállalkozásunk az alábbi, termelési kapacitást növelő eszközöket szerezte be: üvegcserép rostáló üveghomok gyártó berendezést és egy kalibrált kézi hidraulikus emelőkocsit mérleggel.

A fejlesztési célok eléréséhez a cég 13.103.200 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 

Projektünk 2021 szeptember 30-án zárult, azonosítószáma: PM KKVESZKOZ 2018 A/339

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Avarem Kft. Európai Uniós támogatás segítségével 70%-os támogatási intenzitású projektet valósít meg „Az AVAREM KFT. fejlesztése a modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodás érdekében” címen.

A projektben a modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodás érdekében, ömlesztett áruk tárolására alkalmas tartályok kialakítása történik meg, merev külső burkolattal, belülről lemezzel bélelve. Vállaljuk, hogy a megvalósítási időszak folyamán létszámunk legalább 90%-ának megfelelő számú munkavállalót foglalkoztatunk, alkalmazottjainkat folyamatosan képezzük, hogy tudásuknak megfelelően szakmai tapasztalatuk is bővüljön, mind szakmailag, anyagilag és emberileg biztonságba érezzék magukat és hosszú távra gondolkodjanak velünk.

A szerződött támogatás összege: 11.375 000 Ft. A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.10.31.                                                           

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00344

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vállalkozásunk Európai Uniós támogatás segítségével 50%-os támogatási intenzitású projektet valósított meg "Termelési kapacitás bővítése az AVAREM Kft-nél" címen.

A projekt keretében vállalkozásunk az alábbi, termelési kapacitást növelő eszközöket szerezte be: bálázó (papírtömörítő) gépet, üvegaprító gépet, kalibrált békamérleget, illetve online nyilvántartó rendszert. A fejlesztési célok eléréséhez a cég 10.620.000 Ft vissza nem térítendő uniós támogatásban részesült.

Projektünk 2016.08.31-én zárult, azonosítószáma: GINOP-1.2.2-15-2015-00830.

        

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egyéb tevékenységeink:

 

            

Rendezvény szervezés, szakmai előadások megtartása

 

           

Ingatlan hasznosítás, bérbeadás, raktározás

 

        

Szoftver honosítás, műszaki tanácsadás a Formance Kft. alvállalkozójaként

 

  

Logisztikai szoftver fejlesztés, elemzés, adatbázis kezelés